Ha kezelsz legalább egy közösségi média oldalt, ez nagy segítség lesz Neked!

Írásainkban időnként konkrét eszközök használatára adunk tippeket, melyekkel könnyebben, kisebb erőfeszítéssel végezhetitek el munkátokat, érhetitek el céljaitokat. Ha már egyszer felvállaltátok, hogy sikereitek rajtatok múlnak, ne az egyes eszközök esetleges nem ismeretén múljon a dolog.:)

Ebben a posztban azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik kezelnek legalább 1 közösségi média oldalt, tehát gyakorlatilag mindenkinek.:)

Az eszköz, vagy alkalmazás neve Hootsuite, a logója pedig egy manapság oly’ trendi bagoly, ha valakinél ez is nyom a latba.

A lényege, hogy egy felületről kezelhetünk több social media csatornát, felhasználói fiókot: látjuk a tartalmukat, posztolhatunk rájuk. Tulajdonképpen a saját feedjeinket is behúzza, így gyakorlatilag ha bármelyik közösségi média fiókunkra szeretnénk ránézni, elég a Hootsuite-ra ránézni, ott minden megtalálható (kivéve a Facebook üzeneteinket, feltételezem, valami korlátozás miatt azok nem jelennek meg).

Ugyanazt a dolgot néhány kattintással kiposztolhatjuk, mondjuk a saját Facebook oldalunkra, egy általunk menedzselt Facebook oldalra, a LinkedIn profilunkra és mellé mondjuk egy Twitter csatornán is.

A posztokat ugyanúgy időzíthetjük, sőt, még beépített linkrövidítési funkció is van (ow.ly), amire főleg Twitteren van szükség, a korlátozott karakterszám miatt. Ha ezt használjuk, kapunk statisztikákat is, egyéb esetben sajnos nem.

Ingyenes, azt hiszem, 5 közösségi média csatornáig, felette fizetős, itt több funkciót is kapunk, valamint magunkon kívül hozzáadhatunk még egy főt.

A böngészős verzió mellett természetesen van iOS, Android app, így gyakorlatilag bárhonnan kezelhetjük rajta keresztül a közösségi média oldalainkat, csatornáinkat.

Nincs más hátra, rajtad múlik, hogy mennyire rendszerezed a közösségi média használatodat, próbáld ki az eszközt a http://www.hootsuite.com oldalon!

 

Kép forrása: Flickr | Link Humans

MEGOSZTÁS