Öltözködj igényesen elérhető áron

Az üzleti életben döntő fontosságú lehet a megjelenés. Ezt több cikkben fogjuk még boncolgatni, itt most egy tippet szeretnék adni azoknak (főként fiataloknak), akik még nem engedhetnek meg maguknak drága márkás ruhákat, de szeretnének igényesen öltözködni.

A különböző outletek elérhető áron biztosítanak számunkra igényes ruhákat. Itt akár 70-90%-os kedvezménnyel vásárolhatunk a prémium márkák közül, és senki nem fog megszólni azért, mert nem a legújabb kollekcióból van a Levi’s farmerünk, és az öltönyünk belsejében egy laikus számára láthatatlan apró varási hiba van.

Egyik alkalommal egy kb. 160 ezer forintos öltönyt vásároltam (nadrággal) 30-40 ezer forintért a biatorbágyi premier outletben. Más így egy tárgyaláson megjelenni, mint a ballagási öltönyünkben, és önbizalmat is ad, ha igényes a külsőnk és ruházatunk. Cipőket, ingeket, nyakkendőket és egyéb nem hivatalos ruhákat is bőven találunk egyébként.

Ha nincs a környékünkön nagyobb outlet, alkalom adtán, ha olyan helyen tartózkodunk, érdemes kilátogatni egy bevásárlásra.

Kép forrása: media.irodacsoport.hu

- Hirdetés -