Blogunkban főleg a vállalkozók, vállalkozások iránt érdeklődők mindennapjait szeretnénk kicsit színesebbé tenni. Ettől függetlenül mindenki, aki szeretne tudatosabban élni, alakítani a saját sorsát, találhat itt hasznos írásokat, cikkeket, legalábbis nagyon reméljük:)

Hisszük, hogy senki nem a körülmények áldozata, hanem az eseményekre adott reakciónkkal formáljuk az eredményeinket, így a veled történő dolgok kimenetele, hatása, tulajdonképpen rajtad múlik. Innen, pontosabban az ide vonatkozó angol kifejezésből (it’s up to you, kb. rajtad múlik, rajtad áll) jött az oldal neve.

Nem igazán találtunk olyan magyar nyelvű weboldalt, ami a modern vállalkozókat látja el hasznos tippekkel, tanácsokkal úgy, hogy ez valamennyire szórakozás legyen, ne kifejezetten száraz tanulás. Ezt a funkciót szeretnénk betölteni. Lesz itt marketing, vezetés, üzletvitel, pénz… De mivel a vállalkozásod motorja Te vagy, így magát a vállalkozót érintő produktivitási, személyes fejlődéssel, vagy akár egészséggel kapcsolatos bejegyzéseket is olvashattok majd, motivációról nem is beszélve. Ezeken kívül lesznek posztok valahogy az üzleti élethez, vállalkozásokhoz köthető érdekességekkel, tippekkel, ötletekkel.

Ez egy blog, így általában a saját véleményünket, megfigyeléseinket olvashatjátok, de lesznek itt más oldalakról megosztott tartalmak, illetve az is előfordulhat, hogy olvasunk valami érdekes angol nyelvű cikket, majd lefordítjuk és itt megosztjuk veletek.

A lényeg, hogy aki valóban akar tenni a sikeréért, kezébe szeretné venni sorsának irányítását, az hasznos tartalmat találjon itt rendszeresen.

Ne feledd, a sikered csak rajtad áll!

Kérdés vagy észrevétel esetén, írj nekünk bátran az alábbi űrlap használatával:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Az információkat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.
(Adatkezelési tájékoztató)

Az oldal üzemeltetője:
Gencsy Diamonds Kft.
Levelezési cím: 2724 Újlengyel, Határ út 12.
Adószám: 23497337-2-13
Cégjegyzék: 13-09-149793

Zozo

Levi

Zsani