Blogunkban a személyes fejlődés és tudatos élet iránt érdeklődők mindennapjait szeretnénk támogatni. Ettől függetlenül mindenki, aki kezdő a témában, de szeretne tudatosabban élni, alakítani a saját sorsát, találhat itt hasznos írásokat, cikkeket, legalábbis nagyon reméljük. 🙂

  Hisszük, hogy senki nem a körülmények áldozata, hanem az eseményekre adott reakciónkkal formáljuk az eredményeinket, így a Veled történő dolgok kimenetele, hatása, tulajdonképpen rajtad múlik. Innen, pontosabban az ide vonatkozó angol kifejezésből (it’s up to you, kb. rajtad múlik, rajtad áll) jött az oldal neve.

  Olyan cikkek jelennek meg az oldalon, melyek sikereink elérésében támogatnak minket. Legyen ez a gondolkodásmódunkkal kapcsolatos, más emberekkel való kommunikácóval, vagy hatékonyságunk növelésével. Saját vélemények, külföldi cikkek, vendég írók egyaránt gazdagítják az oldalt.

  A lényeg, hogy aki valóban akar tenni a sikeréért, kezébe szeretné venni sorsának irányítását, az hasznos tartalmat találjon itt rendszeresen.

  Ne feledd, a sikered csak rajtad áll!

  Ha kérdésed van vagy szeretnéd, hogy írásod megjelenjen nálunk, vedd fel velünk a kapcsolatot:

   Név (kötelező)

   Email cím (kötelező)

   Tárgy

   Üzenet

   Az információkat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább.
   (Adatkezelési tájékoztató)

   Az oldal üzemeltetője:
   Gencsy Diamonds Kft.
   Levelezési cím: 2724 Újlengyel, Határ út 12.
   Adószám: 23497337-2-13
   Cégjegyzék: 13-09-149793

   Tárhelyszolgáltató:
   Webonic Kft.
   1132 Budapest
   Victor Hugo utca 18-22.

   Zozo

   Levi

   Bence