Minőségi tanulás bárhol, bármikor

Múltkor egy remek weboldalt, illetve alkalmazást mutattunk be, aminek segítségével okosabbak lehettek, vagyis fejleszthetitek agyatokat, kognitív képességeiteket.

Ebben a cikkben egy másfajta okosodást, konkrétan tanulást elősegítő oldalt szeretnénk megismertetni veletek, ez pedig a Udemy.

Tulajdonképpen valószínűleg minden témában találhattok itt előadásokat, webináriumokat, online tanfolyamokat, sőt, ha szeretnétek még ti magatok is készíthettek ilyeneket, így még pénzt is lehet keresni a dologgal, ha valaki olyan szinten van szakterületén, érdeklődési körében, hogy tanítsa azt.

Regisztráció után szabadon nézelődhettek és válogathattok a tanfolyamok között, ahol találtok ingyenes, de a több százezres árkategóriában is. Személyes tapasztalatom az, hogy habár néha elrettentő lehet egy-egy tanfolyam ára (mondjuk én személy szerint a tanulást befektetésnek tekintem), valamilyen ürüggyel nagyon gyakran elég komoly leárazások, kuponok vannak (akár -70%, de volt, hogy vettem valakitől egy tanfolyamot és az összes többi 1 USD volt utánna), így tényleg komoly tudáshoz lehet jutni, nem feltétlenül drágán.

Az egyes tanfolyamokhoz csatlakozva látjátok annak felépítését, leckéit nagyon jól áttekinthető formában. A videók nézését bármikor megszakíthatjátok és legközelebb onnan folytathatjátok, ahol abbahagytátok. Sőt, az okostelefonos alkalmazásba bejelentkezve is látjátok, hogy pontosan hol tartotok, illetve innen folytathatjátok a tanulást.

Egy tanfolyamot egyszer megvéve örökös hozzáférést kaptok, ezeket időnként frissítik, bővítik, szóval közel sem egyszerhasználatos a dolog.

Cselekedni hasznosabb, mint beszélni, úgyhogy nem is nyújtanám tovább ezt az írást, ITT VAN újra a link, próbáljátok ki!

A fejlődésed csak rajtad múlik, amelynek remek módja a tanulás!

 

Kiemelt kép forrása: Flickr felhasználó | Kaiser081391

- Hirdetés -